Maf, Bazir en Extreem nieuws overzicht

Maf, Bizar en Extreem Nieuws!

Welkom op de mafketel Blog, hier vindt je het laatste nieuws over mafketels, zotte filmpjes en nog veel meer..
Altijd actueel!
Zolang het maar Maf, Bizar en Extreem is!

Veel plezier!

Maf en Bizar Extreem Nieuws

Is die mafketel echt de ware liefde???

Mafketel Nieuws


donderdag 10 september 2009

18 maanden voor penis afhakster - Maf, Bizar en Extreem!

18 maanden voor penis afhakster
Een Turkse vrouw, die de penis van haar man heeft afgesneden, moet 18 maanden wachten op haar vonnis. De rechter wil eerst zien of het lid van het slachtoffer nog naar behoren functioneert alvorens een uitspraak te doen.
"Om uit te maken welk misdrijf er precies werd begaan, moeten we weten of het geslachtsdeel van de 28-jarige man al dan niet nog dienst kan doen", zegt een bron bij de rechtbank in Trabzon. Kan de man zijn huiswerk nog maken, dan riskeert de 39-jarige daders een celstraf van 1 tot 3 jaar. Als het slachtoffer geen erectie meer kan krijgen, vliegt de vrouw voor minimum 8 jaar de doos in.


De vrouw heeft het lid van de man afgesneden omdat hij zijn belofte had gebroken om met haar te trouwen. De dame beweert voorts dat hij haar heeft gedwongen zich te prostitueren en haar herhaaldelijk heeft mishandeld.
De moegetergde vrouw hakte dan maar de penis van haar ex-vriend af en gooide het ding op het dak van het huis van de buren. Het slachtoffer was stomdronken tijdens de feiten
.

De artsen hadden een operatie van 11 uur nodig om de schade te herstellen. Zij verwachten dat de penis binnen de zes maanden weer op volle toeren zal functioneren. De rechter wil over 18 maanden een medisch rapport en zal dan de lul eeh..knoop doorhakken, als we ons zo mogen uitdrukken

Bron http://mafketel/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mafkezen en idioten, de laatste movies!

Maf nieuws

Raar maar waar - Maf, Bizar en Extreem!

Nog meer mafketels - Maf, Bizar en Extreem!

Zotten en Dwazen!

Zeer Bizar

Maffe filmpjes - Maf, Bizar en Extreem!

Maf, Bizar en Extreem!